Viewed 54 times 3 Answers
3 Reply
سو پیشینه بله. مدارک ضروری نیست. اگه مدارک کاری دارید میتونید بزارید
2021-09-05 16:09:00
سوپیشینه ارع تحصیلی اختیاریه
2021-09-05 16:09:00
فرزانه جان من همسرم یه اداره دولتی کار میکنن و دوست ندارن بهشون بگن که ما داریم برای مهاجرت اقدام میکنیم، برای همین نمیخاد از کارش نامه بگیره. نامه کار همسر باشه بهتره یا نه ؟ میتونیم مثلا فقط فیش حقوقیشو بزاریم؟ یه چیز دیگه، ایشون میتونه سابقه بیمه بزاره، اما چون من به عنوان اپلیکنت اصلی یه جاهایی بیمه برام رد نشده، نمیخام سابقه بیمه بزارم. اینکه ایشون بزاره ، من نزارم، برای من بد نمیشه ؟؟
2021-09-23 09:02:00

Similar Question:
#اوپن ورک پرمیت

برای ویزای اوپن ورک پرمیت حداقل سابقه بیمه چه مدت میتونه باشه؟ و اینکه سه سال کار کرده و تازه چندماهی بیمه شده و پروانه اشتغال هم گرفته، میتونه کمک باشه؟
2021-09-01 02:10:00 #Canada [اوپن ورک پرمیت] ویزا

وقتی اپلیکنت اصلی پاس میشه برای اوپن ورک پرمیت همراه چجوری باید اپلای کرد؟
2021-09-01 11:03:00 #Canada [اوپن ورک پرمیت] ویزا

من دانشجو کانادا هستم و میخام ویزای اوپن ورک پرمیت برای همسرم از ایران بگیرم کسی نمونه نامه هدف از سفر برای همسرش داره؟ و اینکه آیا نیاز به نامه دعوت من هم هست که براش بزارم؟
2021-09-01 12:11:00 #Canada [اوپن ورک پرمیت] ویزا

توی فرم ۵۶۴۵ کسی که می خواد برای اوپن ورک پرمیت اقدام کنه باید گزینه worker رو بزنه؟
2021-09-03 14:41:00 #Canada [اوپن ورک پرمیت] ویزا

پاس ریکوست اوپن ورک پرمیت همراه من اومده ولی مال خودم هنوز نه.. دیشب ساعت 10 و نیم کارسپاند لترهامون اومد.. امکان نداره که همراه مثبت باشه نفر اصلی منفی، امکان داره؟ چقدر بعد کارسپاند جواب باید بیاد؟ کسی بوده با این مشکل؟
2021-09-04 04:20:00 #Canada [اوپن ورک پرمیت] ویزا

ساپورتر فقط برای کسی که دانشجو هست باید متن را تنطیم کنه یا همراه دانشجو کع قراره ویزاش اوپن ورک پرمیت باشه هم نیاز به ساپورتر داره؟
2021-09-06 02:22:00 #Canada [اوپن ورک پرمیت] ویزا

من چند تا سوال درباره ی درخواست ویزای همراه( اوپن ورک پرمیت) دارم اول اینکه من و همسرم همزمان با هم اپلیکیشن میفرستیم و من همراه هستم آیا لازمه تمام مدارک تحصیلی (دانشنامه ها و ریز نمرات) نفر همراه، ترجمه بشه یا فقط آخرین مدرک دانشگاهی کافیه؟ و من چهار تا شرکت کار کردم و نامه سابقه کار دارم و از آخری جاب آفر هم دارم، آخری رو ترجمه کردم آیا لازمه بقیه نامه های سابقه کار رو هم ترجمه کنم و جایی آپلود کنم؟ و اینکه نامه ای بابت هدف از سفر همراه هم باید جداگونه گذاشته بشه یا توی استادی پلن نفر اصلی ب
2021-09-06 05:31:00 #Canada [اوپن ورک پرمیت] ویزا

برای ویزای اوپن ورک پرمیت همسر، قسمت purpose of travel فقط همون نامه ای که نوشتیم و توضیح دادیم چرا میخوان همراه بیان کافیه؟ یا چیز دیگه ای باید اپلود کنیم؟ چون خود سایت نوشته بلیط برگشت و مدارک پزشکی و بوک هتل و این چیزا
2021-09-08 09:29:00 #Canada [اوپن ورک پرمیت] ویزا

من که همسرم پذیرش دارن و خودشون یه مبلغی دارن و پدرشونم ساپورترن من برای ویزا اوپن ورک پرمیت همراه باید تمکن داشته باشم خودم؟
2021-09-15 15:38:00 #Canada [اوپن ورک پرمیت] ویزا

من سه ماه پیش کار لیبل ویزام را دادم به وکیلی که شاید تو این گروه هم باشند ودرست نباشد من نامشون رو ببرم ایشون کار منو قبول کردن ولی متاسفانه هیچ جوابی به من نمی دن که کارو انجام دادن یا خیر؟چطور می تونم بفهمم؟که اگر اقدامی نکردن من خودم اقدام کنم؟من استادی پرمیت دارم فقط برچسب رو میخوام
2021-08-31 03:17:00 #Canada

برای دعوت والدین به کانادا چه مدارکی لازم است؟ من خودم دانشجو هستم و در آینده نزدیک فرزندم به دنیا میاد میخوام برای همین برای والدین همسرم پرونده تشکیل بدم
2021-09-21 21:15:00 #Canada

، من کانادا دانشجو هستم میخواستم برای مادر پدرم توریستی اقدام کنم ولی تو سایت نوشته برای بچههایی که بالای ۲۲ سال هستن مادر و پدر extended family حساب میشن و اینکه پیآر ها و سیتیزن ها میتونن برای extended family شون اقدام کنن، کسی میدونه اگه الان من اقدام کنم پرونده هاشون بررسی میشه یا نه؟
2021-08-31 17:10:00 #Canada

و من ۱۵ می سابمیت کردم و ۱۱ جون انگشت نگاری رو انجام دادم ۲۴ جون اسک سی وی و ۷ سوال شدم ولی جواب نهاییم تا الآن نیومده مجبور شدم این ترمم رو دیفر کنم به زمستون دکتری مستقیم فول فاند مهندسی پزشکی دانشگاه وسترن هستم درخواست نوت داده بودم که ببینم شاید مشکلی هست که باعث این تاخیر شده نوتم دیروز رسید و داخلش نوشته شده که eligibility رو passed شدم همچنین تو بخش کوریسپاند ها زده که نامه پاس ریکوئست در تاریخ ۲۶ جون تولید شده ولی ارسال نشده به نظرتون این ها دلیلش چیه؟میتونه به معنی این باشه که پاس شدم
2021-09-20 09:14:00 #Canada

، کسی اطلاع داره من پذیرشم دانشگاه وست ونکوور هست میتونم مونترال لند کنم ؟
2021-09-05 03:47:00 #Canada